Complete assortiment

 

In deze ‘etalage’ vindt u het complete assortiment van leukeWOONwinkel. De concepten zijn apart inzetbaar voor nieuwbouw, renovatie- en transformatie-opgaven, maar zijn uiteraard ook met elkaar te combineren. Het assortiment wordt voortdurend vernieuwd en aangevuld met nieuwe innovaties vanuit ons WOONlab. Als u zich aanmeldt op de contactpagina, houden we u graag op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen. 

 

 

beterBASIShuis
Compleet, super degelijk, energiezuinig en duurzaam. beterBASIShuis is het betere antwoord op de vraag naar voordelige, razendsnel te bouwen woningen voor sociale huur en starters (koop).

Lees meer »

Eén blok stad
Een succesrecept! Mooie (oude) stadspanden worden flink opgeknapt. En dan? Dan mag de bewoner z’n gang gaan. Bij Eén blok stad worden de woningen niet woonklaar maar klusklaar (casco) opgeleverd.
Lees meer »

lekkerEIGENhuis
Met een collectie van 10 woonsmaken en een hele ‘legodoos’ aan mogelijkheden – van dakkapel tot zonnepanelen – kunnen professionals en bewoners samen de ideale gezinswoning(en) samenstellen.
Lees meer »

4C Living
Super duurzaam wonen met zo min mogelijk ‘footprint’, maar wel met alle comfort in een prachtig, samen met de architect ontworpen huis. De principes van C2C en co-design in één.

Lees meer »

Ozive
Wonen in een verbouwd kasteel, een oud klooster of een ander dierbaar monument? Met Ozive komen bewoners en professionals samen tot prachtige woonprojecten.

Lees meer »

mooiGROOThuis
Voel je rijk in een helemaal individueel ontworpen en op maat gebouwd GROOT huis.

Lees meer »

Buurtlift
Appartementengebouw, wijk of buurt vernieuwen? Buurtlift is een integraal stappenplan om snel te komen tot een optimaal vernieuwingsplan. De bewoner staat centraal!


Lees meer »

concept voor appartementen
Een nieuw concept voor de bouw van mooie, gewilde appartementen.

Renovatiekompas
Wij delen in het Renovatiekompas onze kennis en kunde op het gebied van renovatie en onderhoud en werken aan innovatieve concepten. Daarmee rekent u snel en gemakkelijk uit wat de kosten en opbrengsten zijn per woning voor uw onderhouds- of renovatieproject! Lees meer »